De hoeveelheid die je kunt lenen voor een hypotheek afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder:

  1. Je inkomen: je inkomen is een van de belangrijkste factoren die wordt gebruikt om te bepalen hoeveel je kunt lenen. Hoe hoger je inkomen, hoe meer je kunt lenen.
  2. Je uitgaven: je uitgaven hebben ook invloed op de hoeveelheid die je kunt lenen. Als je veel uitgaven hebt, kun je minder lenen dan iemand met vergelijkbaar inkomen en minder uitgaven.
  3. De waarde van de woning: de waarde van de woning die je wilt kopen heeft ook invloed op de hoeveelheid die je kunt lenen. Over het algemeen kun je meer lenen voor een duurdere woning dan voor een goedkopere woning.
  4. Je kredietgeschiedenis: je kredietgeschiedenis speelt ook een rol in hoeveel je kunt lenen. Als je een goede kredietgeschiedenis hebt, kun je meer lenen dan iemand met een slechte kredietgeschiedenis.

Wij kunnen je helpen om te bepalen hoeveel je kunt lenen en welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Dit kan worden bepaald door je financiële situatie te beoordelen en rekening te houden met de verschillende factoren die hierboven zijn genoemd.

Wil je meer weten: