De rente is nog steeds historisch laag

Heb je al een hypotheek? Dan is het handig om je hypotheek eens tegen het licht te houden.

Je hypotheek oversluiten kan aantrekkelijk zijn. Bijvoorbeeld als je een lagere rente kunt krijgen. Door de lagere rente krijg je een financieel voordeel, de lagere rente zorgt voor lagere maandlasten.

Ook kun je als je je hypotheek oversluit meer zekerheid krijgen over je maandlasten. Stel dat je nu je rente voor dertig jaar vastzet, dan heb je de zekerheid dat je de komende dertig jaar dezelfde rente blijft betalen. Ook als de rente in de tussentijd omhoog gaat, blijf jij de vastgezette rente betalen.

Als je je hypotheek oversluit dan betekent dit, dat je jouw huidige hypotheek beëindigt. Daarna sluit je een nieuwe hypotheek af. Bij een nieuwe hypotheek moet je huis vaak opnieuw getaxeerd worden. Dit komt omdat de bank wil weten hoeveel je woning op dit moment waard is. Dit heeft namelijk invloed op je maximale lening en het bedrag dat je aflossingsvrij mag lenen.

Hello Hypotheek helpt je graag met het oversluiten van je hypotheek. Maak gebruik van onze jarenlange kennis! We denken met je mee en gaan voor jou op zoek naar de laagste rente!

 

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

 

Patrick

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli
Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!
Overmars

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris

Veelgestelde vragen

HelloHypotheek houd het simpel waardoor je alleen betaald voor het werk wat er echt gedaan moet worden.
Gemiddeld duurt een proces 6 tot 8 weken
Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een hypotheekadviseur. Je moet de aanbieder er dan wel van overtuigen dat je beschikt over de juiste kennis door een kennis- en ervaringstoets te doen.

Tijdens een informatief gesprek brengen we jouw situatie in kaart en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand van deze mogelijkheden leggen wij je uit welke stappen er volgen.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op