Hoe werken wij?

Onderzoek

We beginnen met jouw persoonlijke situatie. Want pas als we jouw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we je een goed financieel advies geven. Samen met jou beantwoorden we bijvoorbeeld de volgende vragen:

• Wat weet je al over mogelijke financiële oplossingen? En heb je hier ervaring mee?

• Wat wil je en wat kun je betalen?

• Hoeveel zekerheid wil je? En hoeveel risico wil je nemen?

Advies

Nadat we je persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben gebracht en een beeld hebben van jou als klant, analyseren we dit klantbeeld. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij jouw situatie en wensen.

Hypotheek

Nadat we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij jouw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passend product. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijken we een groot aantal hypotheken met elkaar. We bekijken welke hypotheken passen bij jou en jouw situatie

Contract

Nadat wij jou advies hebben gegeven, neem je een beslissing. Als je dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat je de contracten krijgt.

Dossier

Wij verzamelen alle relevante documenten en zorgen ervoor dat dit bij de geldverstrekker terecht komt.

Finaal Akkoord

Zijn alle documenten ontvangen en is het dossier compleet? Dan vragen we de hypotheekofferte aan en wachten we op het finaal akkoord van de geldverstrekker. Wij houden het hele proces van begin tot eind goed in de gaten.