Je wilt graag een ander huis kopen. Je huidige woning is te klein of misschien zoek je een huis binnen de stad. Wat je verhuisreden ook is, als je opnieuw een huis gaat kopen zijn er heel wat zaken waar je over na moet denken. Want hoe zit dat als je opnieuw een hypotheek gaat afsluiten?

HelloHypotheek helpt je graag op weg!

De eerste vraag die klanten vaak hebben is ‘Hoeveel is mijn budget voor een volgend huis’?

Wij helpen je met het berekenen of je het huis dat je op het oog hebt kunt betalen.

We bekijken welke looptijd rente voor jou voordelig, we helpen je met het berekenen van de overwaarde van je huidige woning en we adviseren je, wat je met de overwaarde van je huis kan doen.

Vaak wil je ook nog gaan verbouwen om de woning helemaal naar je zin te maken. We kijken met je mee wat hierin mogelijk is.

Als je tijdelijk twee woningen hebt, dan kun je eventueel gebruik maken van een overbruggingskrediet.

De adviseurs van HelloHypotheek leggen graag aan je uit wat dit voor jou kan betekenen.

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

 

Patrick

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli
Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!
Overmars

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris, Your Content Goes Here

Veelgestelde vragen

HelloHypotheek houd het simpel waardoor je alleen betaald voor het werk wat er echt gedaan moet worden.
Gemiddeld duurt een proces 6 tot 8 weken
Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een hypotheekadviseur. Je moet de aanbieder er dan wel van overtuigen dat je beschikt over de juiste kennis door een kennis- en ervaringstoets te doen.

Tijdens een informatief gesprek brengen we jouw situatie in kaart en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand van deze mogelijkheden leggen wij je uit welke stappen er volgen.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op