Ervaringen van klanten

Goede en snelle begeleiding! Zowel door Arnold als door Arbaya.

Lammert, 02-03-2022

Jos heeft ons echt geweldig en zeer kundig geholpen. Hij bleef rustig en zeer behulpzaam op momenten dat, vooral Gemma, het echt even nodig had. Hij heeft er echt verstand van want we konden het rente percentage nog precies op het juiste moment vastzetten.

We wonen ver bij Jos en het kantoor vandaan en wij zaten allemaal ook een tijdje in quarantaine. Sowieso moest dus alles via Zoom en hebben we ook veel app contact gehad. Waar we heel erg blij mee waren. We zijn hem echt heel erg dankbaar dat we nu eindelijk een goede hypotheek hebben waar we 30 jaar mee vooruit kunnen, ook financieel is het veel makkelijker voor ons geworden. Dus Jos; duizendmaal dank voor alles!!

Groetjes Roeland en Gemma

Gemma Meurs, 02-03-2022

Arnold is een professional in z’n vakgebied en vooral ook zeer kundig. In ons geval betrof het een scheidings hypotheek en Arnold dacht daarin mee. Arnold zat er bij de geldverstrekkers bovenop en ook heeft hij er alles uit kunnen halen wat tot de mogelijkheden behoorde.

S.A, 12-02-2022

Jos heeft heeft ons met raad en daad op een perfecte manier geholpen. Was altijd bereikbaar en reageerde snel op onze vragen.

Marco, 28-01-2022

Jos Zoon heeft mij uitstekend geholpen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Snelle duidelijke communicatie en altijd bereikbaar, ook `s avonds.

Tom, 11-01-2022

Jos van HelloHypotheek heeft ons zeer goed geholpen met onze allereerste huis en hypotheekaanvraag. Hij was goed bereikbaar, heel duidelijk en zeer behulpzaam tijdens de aanvraag. Het was ons gelukt om een offerte te krijgen binnen 2 weken mede dankzij hem. We zijn zeer tevreden en raden iedereen HelloHypotheek aan!

MS, 04-01-2022

Jos heeft me goed geholpen. Zijn advies en hulp was zeer waardevol. Resultaat, een nieuwe hypotheek afgesloten waar ik heel blij mee ben. Absolute aanrader!

Marianne, 04-01-2022

Heel heel goed ,Jos is altijd beschikbaar zelf in de avond. Hij heeft zeker goed geholpen heel erg bedankt Jos

Roger, 09-12-2021

Goed georganiseerd, direct goede informatie, goed advies, goede online communicatiekanalen, duidelijk proces, kennistoets en prima administratieve ondersteuning. Betrouwbaar, direct contact wanneer nodig. Uit handen nemen taxatie etc

Patrick, 11-11-2021

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick, 20-10-2021

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene, 05-10-2021

Snel en goede informatie. Zeer behulpzaam bij vragen. vriendelijk van toon.

CPM, 30-09-2021

HelloHypotheek heeft ons op een correcte, juiste wijze voorgelicht op basis waarvan we zelf een keuze hebben kunnen maken voor het type hypotheek dat het beste bij ons past. Wij hebben daarin de wijze van communiceren en flexibele houding zeer gewaardeerd.

SvO, 06-08-2021

Fantastisch financieering geregeld door Jos. Ik ben erg tevreden. Hij is snel bereikbaar, vlot in zijn werk en communicatie. Een hele vriendelijke adviseur. Absoluut een aanrader! Mochten ik in de toekomst nog eens iemand nodig hebben dan weten ik nu bij wie ik moeten zijn, dank je Jos! :)

J.Zhang, 30-07-2021

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange, 09-02-2021

Deskundig, veel kennis over niet standaard aanvragen. Zit goed op het dossier en houdt de vaart erin bij de hypotheekverstrekker.

Ronald, 26-01-2021

Top adviseur. Top werk geleverd, maakt altijd tijd voor je.

Armanja Lukman, 20-01-2021

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout, 30-11-2020

Deze adviseur heeft mij uitstekend geholpen. Hij kenmerkt zich door snel en accuraat te reageren. Daarnaast verstaat hij de kunst van het versimpeld uitleggen van een hypotheekconstructie zodat ik het als leek ook begrijp.

M.S., 06-11-2020

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli, 21-10-2020

De relatief lage kosten, de ervaring, maar ook de transparantie over de kosten op de website, maar ook de mogelijkheid tot persoonlijke contact gaven voor ons de doorslag om met HelloHypotkeek in zee te gaan. Nu het traject klaar is kunnen we zeggen dat wij goed geholpen zijn geholpen door Arnold Klamer en dat hij opvallend goed bereikbaar is. We hebben elkaar uiteindelijk alleen telefonisch gesproken (Corona) en daarnaast hebben we goed contact gehouden via Whatsapp en per mail. Arnold begreep dat wij onze situatie geen uitgebreid advies nodig hadden waardoor we alleen voor de bemiddelingskosten hoefde te betalen. Ondanks dat we geen uitgebreid advies nodig hadden (we hadden zelf de financiële situatie in kaart gebracht) is het prettig dat er iemand even meedenkt als dat nodig is want je loopt namelijk (altijd) tegen dingen aan, die toch niet helemaal kloppen of minder voorspoedig gaan dan verwacht. Onbedoeld (Corona)scheelde de digitale werkwijze ons veel tijd.

Gorinchem, 12-09-2020

Zeer snelle reactie op vragen, heldere uitleg, denkt mee en is klantvriendelijk.

Roos, 12-09-2020

Na de aanschaf van een nieuwe woning adviseerde Arnold ons met de hypotheek. Allereerst adviseerde hij ons de hypotheek wat een prima resultaat had.
Mede door Corona vertraagde de procedure enorm. Tijdens het proces heeft Arnold continue fanatiek voor ons belang gevochten en is uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht gekomen.
Net als met het oversluiten in 2018 van de vorige hypotheek heeft Arnold ons het gehele proces door geleid op een perfecte wijze.
Een volgende keer zal ik hem weer vragen als adviseur. Warm aanbevolen!

Ubbo Kuper, 25-06-2020

Super fijn contact met Arnold. Komt afspraken na en heeft kennis van zaken.

Victor, 18-01-2020

Hele prettige dienstverlening, simpel, effectief en snel, ondanks de eindejaarsdrukte. Ik zou het zo nog een keer doen.

Peggy, 06-01-2020

Heldere toelichting, alles netjes uitgelegd. Snel antwoord bij vragen.
Betrokken en professioneel, Met oog voor details en persoonlijke wensen.

M.R., 05-01-2020

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

Patrick, 17-12-2019

Vriendelijk, duidelijk

Andre Reinders, 26-10-2019

Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding! Mochten we ooit willen verhuizen, komen we zeker weer bij Hello Hypotheek terug!

Overmars, 26-10-2019

De hypotheker heeft de nodige documenten naar me toegestuurd voor de benodigde informatie.
Op basis van de gevraagde formulier heb ik de nodige informatie verzameld samen met mijn partner en hebben we
terug gestuurd naar de hypothekeer.
Het ging allemaal heel snel en ben heel tevreden over de adviseur.

Shwan Zubeir, 16-04-2019

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris, 06-04-2019

De adviseur heeft goede kennis van zaken en is een zeer betrokken adviseur. Hij denkt goed met je mee en was altijd beschikbaar voor vragen.

Maurice, 26-02-2019

De adviseur heeft goede kennis van zaken en is een zeer betrokken adviseur. Hij denkt goed met je mee en was altijd beschikbaar voor vragen.

Maurice, 26-02-2019
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here