Bij ons betaal je de laagste afsluitkosten van Nederland

Jij wilt graag besparen op je hypotheek. Met een execution only hypotheek bepaal je zelf welke geldverstrekker voor jou het meest gunstig is. Daardoor kun je de hypotheek tegen lagere kosten regelen.

Binnen de execution only aanbieders zijn we de goedkoopste in Nederland. Je betaalt het laagste tarief, omdat je zelf al een groot deel van het werk hebt gedaan. Je weet welke hypotheekvorm je zoekt, of je een overlijdensrisicoverzekering wilt en hoe lang de rentevaste periode moet zijn.

Dat neemt niet weg dat we je natuurlijk goed begeleiden bij de aanvraag van de hypotheek. Zowel bij execution only als bij een ander hypotheek is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt.

Je dient allerlei documenten aan te leveren, waar we je heel gericht om vragen. Bovendien houden we bij wat je al hebt aangeleverd, zodat je makkelijker het overzicht houdt.
Hebben we alles van je ontvangen? Dan maken we de aanvraag voor je in orde en dienen die in bij de bank of geldverstrekker.

We geven hierbij geen uitgebreid advies over zaken die je zelf al hebt uitgezocht, of die je op dit moment niet belangrijk vindt. Op die manier besparen we veel kosten en kunnen we jouw hypotheek aanvragen tegen een laag tarief.

Daardoor kunnen we de goedkoopste van Nederland zijn, binnen de (online) execution only aanbieders waar je uit kunt kiezen.

Aanbieders vergelijken

We begrijpen bovendien dat je het misschien lastig vindt om een keuze te maken voor een hypotheekverstrekker. Natuurlijk kun je de informatie bij bijvoorbeeld de Consumentenbond raadplegen, maar hoe kies je voor een bepaalde bank of andere kredietverstrekker?

– Ga je voor de laagste rente?

– Op welke voorwaarden moet je letten?

Wij kennen de verschillende hypotheekverstrekkers. We weten welke voorwaarden er belangrijk zijn, waar je de laagste rente betaalt en of er addertjes onder het gras zitten. Tijdens onze begeleiding denken we met je mee over de kredietverstrekker die het best geschikt is. Zo helpen we je de execution only aanbieders te vergelijken. Ben jij het beste af bij ABN AMRO, ING, Rabobank of toch Florius of Obvion?

Dat je kiest voor execution only hoeft gelukkig niet te betekenen dat je er helemaal alleen voor staat. Wij helpen je met de juiste keuze.

Execution only hypotheek aanbieders

Zoek je een specialist die je helpt de execution only hypotheek aanbieders te vergelijken?

Of wil je een execution only hypotheek afsluiten bij de online aanbieder met de laagste prijs van Nederland?

In de beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je de
begeleiding krijgt die je zoekt, zonder dat je betaalt voor advies waar je niet op zit te wachten!

Wij bieden je precies waar je behoefte aan hebt, zodat we je daar een zo scherp mogelijk tarief voor
kunnen berekenen.

Uiteraard begeleiden we je op basis van uitstekende kennis van zaken. Je hebt persoonlijk contact
met jouw hypotheekspecialist, die precies weet hoe execution only werkt en welke begeleiding je
verwacht. En dat is iets dat we niet alleen zelf zeggen, dat komt ook naar voren in de beoordelingen die we krijgen.

Bij Advieskeuze.nl scoren we fantastisch, en daar zijn we best een beetje trots op!

Wil je ook graag een execution only hypotheek afsluiten of heb je nog vragen?

Betaal het laagste afsluittarief van Nederland €599,-
Betaal geen advieskosten
Sluit snel en eenvoudig af
Altijd persoonlijke en deskundige begeleiding

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

Patrick

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli
Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!
Overmars

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris, Your Content Goes Here

Veelgestelde vragen

HelloHypotheek houd het simpel waardoor je alleen betaald voor het werk wat er echt gedaan moet worden.
Gemiddeld duurt een proces 6 tot 8 weken
Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een hypotheekadviseur. Je moet de aanbieder er dan wel van overtuigen dat je beschikt over de juiste kennis door een kennis- en ervaringstoets te doen.

Tijdens een informatief gesprek brengen we jouw situatie in kaart en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand van deze mogelijkheden leggen wij je uit welke stappen er volgen.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op