Verbouwen en eenvoudig zelf je hypotheek afsluiten

Het afsluiten van een hypotheek is de afgelopen jaren een stuk eenvoudiger geworden. Met name als je een verbouwing wilt financieren. Wil jij je huis verbouwen en wil je weten hoe jij de overwaarde van je huis kan benutten? Dan ben je bij HelloHypotheek aan het juiste adres.

De voordelen van een verbouwingshypotheek
  • Het is makkelijk te regelen
  • Je hoeft niet na te denken over een nieuwe geldverstrekker
  • De aanvraag kan bij je huidige geldverstrekker worden ingediend
  • Een verbouwingshypotheek kan geregeld worden tegen een zeer lage prijs
Wil je zelf je hypotheek voor een verbouwing regelen?
  • Betaal het laagste afsluittarief van Nederland: vanaf €750,- (soms zijn er extra kosten verschuldigd meer info zie onze tarievenpagina)
  • Betaal géén advieskosten
  • Sluit snel en eenvoudig af
  • Altijd persoonlijke en deskundige begeleiding
De laagste prijsgarantie en snel afsluiten

Een execution only hypotheek is standaard al veel goedkoper dan een hypotheek met volledig advies. Bij HelloHypotheek doen we daar graag nog een schepje vanaf. Wij bieden je de laagste prijs van Nederland. Bij de meeste aanbieders sluit je je execution only hypotheek af via een online tool.

Wij maken ook gebruik van een online tool en daarnaast krijg je een extra online gesprek van een half uur waarbij we samen alles doorlopen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt qua hypotheek en is alles snel geregeld.

Wil je een execution only hypotheek afsluiten of heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Actie!

Als je nu een afspraak met ons maakt krijg je 10% korting

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

 

Patrick

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli
Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!
Overmars

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris

Veelgestelde vragen

HelloHypotheek houd het simpel waardoor je alleen betaald voor het werk wat er echt gedaan moet worden.
Gemiddeld duurt een proces 6 tot 8 weken
Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een hypotheekadviseur. Je moet de aanbieder er dan wel van overtuigen dat je beschikt over de juiste kennis door een kennis- en ervaringstoets te doen.

Tijdens een informatief gesprek brengen we jouw situatie in kaart en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand van deze mogelijkheden leggen wij je uit welke stappen er volgen.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op