Wil je zelf je execution only hypotheek regelen? Bij ons betaal je de laagste afsluitkosten van Nederland!

Betaal het laagste afsluittarief van Nederland: €599,-

Betaal géén advieskosten

Sluit snel en eenvoudig af

Altijd persoonlijke en deskundige begeleiding

Het laagste tarief van Nederland

Als je nu een afspraak met ons maakt krijg je 10% korting

Eenvoudig zelf je hypotheek afsluiten

Deze hypotheek is geschikt als je weet waar je je hypotheek wilt afsluiten en wat voor soort hypotheek je wilt. Wij zorgen voor de administratieve afhandeling. Het afsluiten van een hypotheek is de afgelopen jaren een stuk eenvoudiger geworden. Als je gebruik wilt maken van de hypotheekrenteaftrek, zijn er nog maar twee hypotheeksoorten mogelijk. Daarnaast kan je via internet heel goed uitzoeken welke hypotheek het beste bij je past.

Waarom zou je dan extra betalen voor advies?

Bij een ‘execution only’ hypotheek kies je zelf de hypotheek die je wilt afsluiten en betaal je enkel voor de uitvoering en dat tegen het laagste tarief!

Een execution only hypotheek is standaard al veel goedkoper dan een hypotheek met volledig advies. Bij HelloHypotheek doen we daar graag nog een schepje vanaf.

We bieden je de laagste prijs van Nederland.

Snel afsluiten

Bij de meeste aanbieders sluit je je execution only hypotheek af via een online tool. Bij Hello Hypotheek wordt er ook gebruik gemaakt van een online tool maar krijg je nog een extra online gesprek van een half uur waarbij we samen alles doorlopen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt qua hypotheek en is alles snel geregeld.

Wil je een execution only hypotheek afsluiten of heb je nog vragen?

Wij helpen je graag. Maak vrijblijvend een afspraak via onze afspraken tool of stuur ons een e-mail naar info@hellohypotheek.nl.

Dan nemen we snel contact met je op.

Elke euro meer dan waard. Heel professioneel en Arnold zit er bovenop.

Ewout

Deskundig, legt het proces goed uit, kent de mogelijkheden, checkt de behoeften en regelt het

 

Patrick

Veel relevante hypotheek kennis en ervaring. Oplossingsgericht, betrouwbaar en handelt snel.

Oene

Het ging om hypotheken voor twee huizen kort na elkaar, 1 voor onze dochter, 1 voor onszelf. Erg ingewikkeld wat betreft financieringsmogelijkheden, belastingaspecten etc. Arnold is met zijn achtergrond als fiscalist daarom de perfecte adviseur

Marc de Lange

Jos heeft me goed geholpen. Hij is rustig en legt alles goed uit. Tijdens het traject heeft hij me ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eindresultaat is dat ik een scherpe hypotheek heb!

Dick

Arnold heeft uitstekend de herfinanciering begeleid van een woning met significante overwaarde. Arnold schakelt snel, is deskundig, legt goed uit, en benaderd je op een manier die bij je past. Als je veel ervaring hebt, schakelt hij lekker snel door, maar als iets nieuw voor je is, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent. Ik raad Arnold Klamer van harte aan.

Toli
Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto’s voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!
Overmars

Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!

Kris, Your Content Goes Here